4/23/2015

Opruimvideo Make-up Stash l StyledWay


Bekijk je mijn blog op je telefoon, klik dan hier voor de video.

Ik doe het liever niet. Maar ik vind dat het moet. Het moet niet maar het is toch wel handig.. en overzichtelijker. En eigenlijk wanneer ik het klusje gedaan heb, zal ik er alleen maar blij mee zijn! Wat?! -vaag Roos- Ok√®. 

Ik heb vandaag een opruim video voor jullie. Ik heb namelijk mijn make-up stash opgeruimd en dit heb ik voor jullie gefilmd. Ik ben kritisch geweest en heb gekeken naar wat ik echt niet meer gebruik of niet meer goed is. De dingen die ik weg doe gooi ik weg of geef ik aan mn vriendinnen, zus of moeder. Want ja waarom zou ik het houden als ik het niet gebruik en er iemand anders mee kan blij maken. Precies! Er is geen reden. Ik moet nu eigenlijk wel om mezelf lachen. Ik zet het opruimen namelijk neer als iets heel groots.. Maar even eerlijk is het best wel oppervlakkig, haha! Je moet maar zo denken.. het is maar make-up! Ik hoop dat je de video leuk vind!

- P.S. De video is iets later online gekomen door wat upload problemen... Ughh mijn frustratie heb ik daarom ook geuit op twitter, haha! Wil je me daar nou op volgen? Dan kun je aan de rechterkant op m'n blog, op het twitter icoontje klikken! -


Wanneer heb jij je stash voor het laatst oprgeruimd?


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen