7/11/2015

Wishlist #2Zoals ik in wishlist #1 al zei hebben de meeste vrouwen nooit genoeg! En daarom heb ik weer een wishlist voor jullie! Alleen zijn het dit keer alleen maar beauty dingen. 10 Beauty producten die ik ontzettend graag wil! Hebberig noemen ze dat toch? haha! Laten we maar beginnen!


1. M.A.C Lipstick - Mehr - 19,00
Een ontzettend mooie lipstick, waar ik nog niet heel veel over gehoord hebt. Volgens mij is hij ook nieuw in het assortiment. Het zit een beetje tussen een paars/roze/bruine/mauve/kyliejenner -uhum heel duidelijk- lipkleur in. Deze lipstick heeft een Matte finish. 

2. M.A.C Lipstick - Faux - 19,00
Aangezien het tweede product weer van M.A.C is (en weer een lipstick is), zal ik je alvast waarschuwen dat er in deze wishlist veel M.A.C voorbij komt. Whoepss.
Faux is een ontzettend mooie kleur die redelijk nude of my lips but better is. Maar ik denk dat de meeste deze lipstick wel kennen, aangezien het DE Kylie Jenner lipkleur is. Deze lipstick heeft een Satin Finish.

3. M.A.C Lipstick - Velvet Teddy - 19.00
Velvet Teddy (MATTE), Do I need to say more?

4. M.A.C Lipstick - Please Me - 19,00
De laatste lipstick van de wishlist is M.A.C. Please Me, die in tegenstelling tot de andere lipkleuren een lief roze kleurtje heeft. Een mooie everyday lipstick! Deze lipstick heeft een Matte finish.

5. NYX - Taupe - 6,99
Hoewel ik een goede dupe heb gevonden (zie hier het artikel), wil ik nog steeds de taupe blush van NYX. Alleen moet ik nog even wachten, aangezien dit product uitverkocht is bij de Douglas. Jammer de bammer!
 6. M.A.C - Mineralize Skinfinish Soft &Gentle - 28,00.
Je betaald er een flink bedrag voor, maar volgens veel mensen is het dat dubbel en dwars waard. -dus daar hoop ik dan maar op-. Soft en Gentle is een prachtig goudkleurige highlighter die je een ontzettend mooie glow moet bezorgen. Hhmm ik smelt!

7. Real Techniques - Setting Brush - $8
Deze setting brush van RT is multifunctioneel! Ik wil hem namelijk gebruiken voor het aanbrengen van highlighter als voor het aanbrengen van poeder onder m'n ogen.Oehh ik kan niet wachten tot ik deze heb! 

8. Real Techniques - Miracle Complexion Sponge - $6
Voor $6 dollar heb je een door veel mensen geliefde make-up spons. Die perfect blijkt te zijn voor het aanbrengen van foundation en concealer! Ook zou deze spons fijn zijn voor het aanbrengen van gezichtspoeder. Hmm ben benieuwd!

9. M.A.C - Pro Longwear Concealer - 18,00
Aangezien mijn collection concealers bijna op zijn ben ik driftig op zoek naar een goede vervanger. Ik wil het liefst een concealer die net zo goed dekt als die van collection!  En als ik dan toch kritisch ben zou ik graag een concealer willen die iets vloeibaarder is. Uhum uhum.. ik presenteer: De M.A.C Pro Longwear Concealer! Deze lijkt mij ontzettend fijn! Hij is wat aan de dure kant maar volgens mij doe je er ook redelijk lang mee. Daarnaast is deze concealer redelijk goed verkrijgbaar in Nederland! Dat is ook wel is fijn!

10. M.A.C - Studio Care Blend Pressed Powder- 25,00
Het laatste product dat op m'n wishlist staat is de Care Blend poeder van M.A.C - yess wederom een mac product, haha-. Hoewel deze oprecht op mijn wishlist staat, twijfel ik nog wel over dit product. Aangezien ik de mac transparant pressed powder ook heel aantrekkelijk vind! Ach ik zie wel. Het lijken me beide in ieder geval top producten!

Dit was mijn Wishlist voor deze keer. Wat staat er op jouw Wishlist?

2 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik heb Mac Faux ook hij is echt mijn all time favorite!
  En Nyx Taupe is ook een favoriet, en dan heb ik het nog niet eens over mijn setting brush (heel fijn voor highlighter) hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja en ik heb hem gewoon nog steeds niet... muhh! Oehhh welke setting brush? Makeup-addicted haha! Liefs

   Verwijderen