8/31/2015

Wishlist #3

Zoals ik in mijn OOTD al vertelde kijk ik persoonlijk heel erg uit naar de herfst! Ik vind de herfst gewoon ontzettend knus en gezellig! En verder houd ik gewoon heel erg van laagjes en sweaters. De afgelopen tijd heb ik dan ook staan zwijmelen bij de herfst collecties van verschillende winkels. Dus het is de hoogste tijd voor een Wishlist artikel en dit keer is het alweer nummer 3!

-Whoepss deze keer kon ik het niet laten bij 10 items en zijn het er 11 plus nog een item geworden-

1. Grijze Sjaal l 16,95 l Vero Moda
Hoewel ik nog steeds één ben met mijn geruite sjaal, wil ik er een nieuwe grote en warme sjaal aan toevoegen. Ik vind deze sjaal van de Vero Moda heel mooi, niet te dik, niet te dun. Gewoon precies goed! Toevallig is dit een grijze sjaal, maar ik vind een camel kleurige sjaal of donkergrijze sjaal ook heel leuk voor het nieuwe seizoen!

2. V-Sweater l 19,99 l HM
Jaaaa! Een grote sweater, met een vrij diepe V hals! Love it! Vooral omdat je dit soort truien off shoulder kan dragen. Ik vind dat altijd heel vrouwelijk staan. Verder vind ik de kleur echt heel mooi. Maar ja.. ik houd gewoon heel erg van deze kleur!

3. High Black l 17,95 l Loavies
Een halter top als deze wil ik nog heel graag. Mooi, simpel maar net iets anders door het haltermodel -wat eigenlijk net geen haltermodel is-. Zo'n top is gewoon heel makkelijk te combineren met een high waisted spijkerbroek, enkel laarsjes en wat layer kettingen.

4. Dr. Martens 1460 Black l 159,99 l Sacha
DO I NEED TO SAY MORE??! Ik wil al zo lang Dr. Martens! En dan het liefst het welbekende 1460 model in zwart! Na mijn primark look a likes kapot gelopen te hebben weet ik zeker dat ik na een tijd nog steeds heel blij zal zijn met deze stoere boots. Ze passen werkelijk overal bij en geven net dat extra aan je outfit. Wel is het zo'n ding waar je van houd of het afschuwelijk vindt. En I love it!

5. Lace Bralet l 19,95 l Most Wanted NL
Een bralet vind ik altijd heel mooi en sierlijk! Ik vind deze bralet van Most Wanted NL echt super tof, zowel door het model als door het kanten detail. Ik zou deze bralet combineren met de groene trui van de hm, die ik dan off shoulder draag. Vind ik leuk!

6. Duster Coat Nude l 39,95l Loavies
Deze sierlijke duster coat staat ontzettend classy en maakt je totaal zwarte outfit net wat chiquer en interessanter. De groene en zwarte variant vind ik trouwens ook heel leuk.. hmm lastig!

7. Ankle Boots l 119,99 l Invito
Hoewel ik sowieso wil streven naar het meer hebben van kwalitatief goede schoenen. Zou ik graag m'n chuncky boots van de primark willen vervangen voor deze classy enkel laarzen. De voorkant loopt uit in een punt en de blokhak heeft een comfortabele lengte. Perfecte enkellaarsje met hak!

8. Notitie Boekje Zwart l 2,50 l Hema
Even iets heel anders dan fashion of beauty. Namelijk lifestyle! Ik vind namelijk de welbekende zwarte Moleskine notitie boekjes er altijd zo classy uitzien. Nou ben ik te beroerd om zoveel uit te geven voor een notitie boekje, en vind ik deze versie van de hema ook heel mooi! Dus wordt dat het waarschijnlijk, haha! 

-Als je goed opgelet hebt, heb ik al 2 van deze leuke boekjes aangeschaft. Maar dat heb ik wel pas gedaan na het schrijven van dit artikel, dat je dat even weet.. - 

9. Vertical Bar Earrings l 16,95 l Most Wanted NL
Onderhand ben ik mijn zowat dagelijkse knopjes wel zat. Ik wil andere oorbellen voor everyday, iet wat specialer. Tot verkort wist ik niet wat, maar na het zien van deze prachtige oorbellen van MWNL wist ik het! Ik vind deze echt prachtig!

10. M.A.C Fixing Plus l 16,99 l Douglas
In vergelijking met het vorige wishlist artikel heb ik nu maar 1 beauty item op het lijstje staan. Namelijk de M.A.C Fixing Plus. Een spray die ervoor zorgt dat de make-up samensmelt met de huid, het poedereffect weg haalt, alles natuurlijker laat lijken en de make-up langer laat zitten. Klinkt goed toch?

11. Suede Clock Skirt l 34,85 l Loavies
Normaal gesproken ben ik niet zo van de A line skirts, maar ik maak hierbij een uitzondering. Ik vind deze Suede Clock rok echt ontzettend tof, maar daarnaast ook heel erg gewaagd! Ik ben benieuwd hoe vaak ik zoiets zou dragen en hoe ik het zou combineren. Een 90's feeling krijg ik er in ieder geval wel van!

+    Chelsea Boots l 29,99 l HM
En dan kom ik alweer aan bij het laatste item, maar dan zonder nummer. Want nummer 12. is het niet - ok vaag -. Dit is een item die ik al heb maar graag opnieuw zou willen kopen. Het zijn namelijk de chelsea boots in zwart van de hm. Ik heb die van mij nu ongeveer zo'n anderhalf jaar en ze beginnen nu toch wel heel hard te slijten, waardoor ze niet meer zo mooi in vorm zijn. Aangezien ik ze veel gedragen heb en nog steeds ontzettend leuk vind wil ik ze eigenlijk opnieuw kopen. Oke, ze zijn misschien niet van de beste kwaliteit als je ze na 1,5 jaar opnieuw moet -wil- kopen. Maar ik heb gewoon nog niet de juiste chelsea boots in echt leer gevonden. Wie weet op de volgende wishlist!

Dit waren alle items voor deze keer! Ik hoop dat je het leuk vond om te lezen en vergeet niet achter te laten wat er op jouw wishlist staat!

Wat staat er op jouw wishlist?


Liefs,

4 opmerkingen:

 1. Heel leuk en gaaf artikel. Helpt er zeker bij om weer in die geweldige herfstmood te komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jij hebt zo'n leuke stijl! Ik ben jaloers 😳🙈

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ahhh niet jaloers zijn! Nergens voor nodig! Wel heel lief van je! Dankjewel! Liefs

   Verwijderen
 3. Hoe heb je al die foto's bij elkaar gezet en welk programma?

  BeantwoordenVerwijderen