9/08/2015

Enjoy Life #2

Vandaag heb ik weer een Enjoy Life #2 Whoepwhoep! - haha, oke - Na dat ik de Enjoy Life #1 online had gezet was ik al weer wat andere punten tegen gekomen die ik heerlijk vind, blij van word of die me gewoon nog net iets gelukkiger maken! Dus let's go!

1. Dat moment dat je een mop wilt vertellen of een grappige opmerking wilt maken en jij dus al weet wat je wilt gaan zeggen. En dat je er niet een aan toe komt om je zin/mop af te maken, omdat jij halverwege al plat ligt van het lachen! Hahah heerlijk!

2. Aansluitend op punt 1, kan ik ook ontzettend genieten van een binnenpretje. Wanneer jij in een stille zaal, het in een keer niet meer kan houden en begint te schatteren. haha! Geweldig! Ook heel leuk om met iemand samen een binnenpretje te hebben, des te moeilijker om te stoppen met lachen! Leuk!

3. Een opgeruimd en schoongemaakt huis (of kamer / studio / appartement). Heer-lijk!

4. Een avondje op de bank, met een fluffy dekentje, half verstopt in de kussens, met m'n pluizebol -kat- naast me, terwijl ik een - happy/grappige/romantische - film kijk. Ja hoor ja! Daar wordt ik blij van!

5. Liedjes waar ik vrolijk van wordt, en waardoor ik in een lekkere vibe kom. HEERLIJK!

6. Make-up on fleek!

7. Het moe en voldaan zijn, na een productieve dag. En vooral als je dan ook nog is in de mood bent om lekker vroeg te gaan slapen, zonder jezelf naar bed te moeten slepen. Herkenbaar voor de avond mensen?

8. Nummer 8 lijkt heel veel op nummer 7, maar dan omgekeerd. Ofzo. Namelijk het vroeg opstaan - wanneer je uitgerust bent - en vol rust je productieve dag te beginnen. YAS!9. Om 11 uur Tea Time! Even een momentje voor mezelf, met heel grote -als in bijna een halve liter- mok groene thee en een koekje. Of op welk tijdstip dan ook. Ik vind namelijk ook heel fijn om 's avonds een kop thee te drinken.

10. Hoewel ik weinig kleur of felle kleuren draag - ik denk omdat dat niet zo m'n stijl is - kan ik wel heel erg genieten van op z'n tijds een super kleurrijke trui of ander item! Jaa!


Dit waren alweer 10 dingen waar ik heel erg blij van word! Waar kan jij heel erg van genieten?

Liefs

2 opmerkingen:

 1. Haha nummer drie klopt helemaal bij mij!
  Leuk artikel :)
  xo
  Christine
  http://www.thenewpersonalassistant.com/

  BeantwoordenVerwijderen