10/30/2015

Back To The 70's l OOTD


Hé. Een nieuwe outfit.

Afgelopen zaterdag had ik een heerlijk shopdagje in Antwerpen, waar ik een aantal leuke items heb kunnen scoren. Waaronder deze 70's button Skirt en de zwarte jas van de ZARA. Beide items zal je binnenkort met nog veel meer in een shoplog voorbij zien komen, so stay tuned! Ik droeg deze outfit afgelopen woensdag en hoewel ik niet zo van de rokjes ben vind ik deze wel echt heel tof en zit hij ook nog is onwijs lekker! Verder combineer ik de rok met een zwarte coltrui, m'n docs en houd ik de accessoires rustig met subtiele oorbellen van de HM. 

En oh ja. De kou viel best mee hoor met een panty. Haha. 


Turtle Neck l CA
Button Skirt l Forever 21
Boots l Dr. Martens 1460 Black Smooth
Earrings l HM
Coat l ZARA

Liefs,
Follow my blog with Bloglovin

- foto's zijn gemaakt door Marjolein Stoelinga, bewerkt door Rozemarijn Biemans -

1 opmerking: