4/04/2016

Make-Up Stash

Het was weer eens nodig om mijn make-up stash uit te zoeken, dus dit heb ik voor jullie gefilmd! Ik hoop dat je het leuk vind en succes wanneer je zelf aan de slag gaat met het opruimen van je stash!


11 opmerkingen:

 1. Wat een leuk filmpje! Ik vind het steeds leuk om naar andere hun stash te kijken. Wat ik wel jammer vond is dat je heel zenuwachtig lijkt wanneer je iets zegt want dat is lastiger om naar te luisteren. Maar toch, goed bezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hahhaha wat grappig! Zo ver ik het weet ben ik eigenlijk nooit echt zenuwachtig, maar weet ik wel dat ik soms nogal een ongeorganiseerde prater kan zijn hahha! Thankyou! Lfs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke video! Ik vind het erg leuk om te zien hoe mensen dit doen en besef me nu echt dat ik het ooit eens ook moet gaan doen..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke video Rozemarijn. Ik kijk zelf heel graag naar je filmpjes, je doet het heel goed. Doe zo verder! En ook met je blog. Ik heb nog een klein vraagje voor jouw. Ik vind het wel leuk om is een keer lipstick en lipliner te dragen. dus mijn vaar aan jouwe is wat is een echte aanrader. Voor lipstick en lipliner.
  lfs Luna xo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat een leuke comment! En thanks girl voor de lieve complimentjes! Een hele mooie budget lipliner vind ik de lipliner van Catrice in de kleur 020 'Hey Macademia Ahey', daarnaast heeft zowel Catrice als het merk Essence hele mooie en betaalbare lipsticks! Zeker het kijken waard, voor wanneer je een keertje wat wilt proberen! Succes! Lfs

   Verwijderen
 5. Ik vind het zo leuk om dit te bekijken ook al doe ik zelf helemaal niks aan make-up of zo.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk filmpje! Heel leuk om je stash te bekijken. Welke camera gebruik je? xx

  BeantwoordenVerwijderen