7/24/2016

Malaga Photo Diary l Dag 1 & 2


Vandaag heb ik voor jullie het eerste artikel van m'n Malaga Diary! De komende tijd zul je op mijn blog en youtube verschillende dingen voorbij zien komen wat betreft mijn vakantie in Malaga! Let's go!


Dag 1    l   Heenreis
Dinsdag 12 juli vertrokken mijn vriend en ik naar Malaga. We vlogen om half 5, waardoor we de hele dag nog rustig aan konden doen, de laatste dingen konden inpakken en dan op ons gemakje richting Eindhoven gingen. Voor de mensen die het nog niet gezien hadden, ik heb afgelopen vrijdag een video online gezet, waarin ik mijn koffer inpak voor Malaga! Klik hier, om de video te bekijken of bekijk de video hieronder!We kwamen rond half 8 aan op het vliegveld, namen een taxi, kregen de sleutel overhandigd van ons appartement en gingen daarna zo snel mogelijk de stad in om even wat te eten. Het was inmiddels alweer 11 uur wanneer we aan ons avond eten begonnen. Eigenlijk direct daarna gingen we weer terug naar ons appartement en was dat ons eerste korte dagje in Malaga al.

Dag 2   l   Stad verkennen
Op dag 2 hebben we als eerste boodschappen gedaan. En daarna vooral veel gelopen, om ons heen gekeken - vooral ik naar alle leuke kleuren huisjes, waar nog een apart artikel over online komt- en routes gevonden die vanuit ons appartement handig zijn om te volgen.

Dit waren onze eerste 2 daagjes!

Ga jij nog op vakantie? Of ben je toevallig nu op vakantie?


Veel liefs,
Follow my blog with Bloglovin

6 opmerkingen:

  1. Wat een leuk topje/jurkje heb je aan op dag 2! Ben benieuwd naar de rest van de dagen :) Zelf ga ik over twee weken naar Marseille in Frankrijk. Heb er super veel zin in!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ahh dankje! Die is van de Bershka! Oehh wat lekker, heel veel plezier! Lfs

      Verwijderen