Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

5 x How to relax

November 2, 2017

 

Een netwerk borrel hier en daar, aan het afstuderen, stage en ohh ja ook nog een sociaal leven. Oftewel we need some relax time! Vandaag op STYLEDWAY lees je 5 tips om te relaxen! 

 

Lijstjes lijstjes lijstjes

Tijdens drukke periodes lopen we met allerlei to do's in ons hoofd, hoe vermoeiend is dat eigenlijk? Juist! Behoorlijk! Het kan helpen door elke dag of zelfs een paar keer per dag een lijstje te maken met al die gedachtes en taken. Op die manier hoef je het niet te blijven herhalen in je hoofd, want vergeten kan niet meer. Het staat zwart op wit! Daarnaast geeft het overzicht en weet je wat je te doen staat als je weer helemaal opgeladen bent!

 

Plan relax tijd in

We zeggen zo vaak: 'Morgen ga ik echt even bijtanken, geen werk, geen mails of andere afspraken, maar even goed relaxen!'. Vervolgens hebben we dit niet echt in onze drukke agenda's ingecalculeerd. Waardoor het eigenlijk niet echt mogelijk lijkt te zijn, om echt niks te doen. Zie daarom relax momenten als een even hoge prioriteit als die ene meeting. Op die manier kun je tijd afblokken in je agenda zodat het ook echt mogelijk is om te niksen, zonder stress.

 

Block je social media

Hoewel social media ontzettend leuk en ontspannend kan zijn, is het soms goed om het uit te zetten. Je telefoon aan de andere kant van de kamer te leggen of zelfs uit te zetten. Ga bijvoorbeeld lezen, tekenen of een lekker recept maken. Dit werkt veel minder prikkelend doordat je je focust op wat jij aan het doen bent en er niet ineens een filmpje voorbij komt van die ene vriend waar je eigenlijk niet naar op zoek was toen je door je tijdlijn scrolde.

 

Wandelen

Niks is zo heerlijk en ontspannend als wandelen. Ga erop uit met een vriendin, je moeder, vriend of misschien heb je wel een hond! Adem de buitenlucht in en probeer even heel bewust te genieten op het mooiste plekje van je wandeling. 

 

Spa time!

Nee we hoeven dan niet gelijk te gaan stressen of het wel badkleding dag is, de sauna open is en wat dat dan allemaal kost. Want je kunt prima spa time hebben in je eigen badkamertje. Neem een lekker bad of warme douche, neem alle geuren van de gezellige showergels in je op en take your time. Mocht je nog meer een spa gevoel willen creëeren, houd dan STYLEDWAY in de gaten want er komt binnenkort een artikel online over: 'How to SPA @home'!

 

Dit waren de 5 tips om te relaxen, er zijn naast deze tips natuurlijk en gelukkig nog veel meer manier om te relaxen. Dus let me know jouw manier om helemaal tot rust te komen!

 

 

Heel veel liefde,

Rozemarijn

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane