Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Let's have a snack and chat! #1

December 8, 2017

 

Pak er een theetje bij, koffie of warme chocomel en vergeet geen lekkere snack tot je te nemen. Want de eerste 'Let's have a snack & chat' staat online! Hierin klets ik over van alles en nog wat en kunnen jullie in de comments natuurlijk altijd met mij mee kletsen. Zullen we maar beginnen?

 

Het is inmiddels December, en dat merk ik wel zeg. Ik word ondergegooid met vlogmas video's, de meest magische foto's zijn te zien op instagram en daarnaast is het koud. Heel koud. Haha. Maar oke, ik mag niet zeuren want ik heb ooit gezegd dat ik dit een leuk seizoen vind. Wat is jouw favoriete seizoen? Over kerstvideo's gesproken, oh stay calm ik kom niet aanzetten met kerstvlogs. Die zijn er al genoeg en daar zijn andere veel beter in dan ik. Maar de week voor kerst kun je elke dag een video verwachten! Oftewel mijn eerste kerstserie! Are you excited? Ik heb de video's al gefilmd, het editten moet nog beginnen maar het wordt tof!

 

Aangezien het december is, betekent dit ook dat het al bijna 2017 geweest is en heel cliche: 'Jeetje wat is het snel gegaan!'. Maar dit jaar echt! Ik heb nog steeds het idee dat het een maandje geleden was wanneer ik zei: 'Let's make 2017 awesome!', het staat zelfs nog in mijn whatsapp bio haha. Het was een leuk jaar met heel veel drukte, misschien dat het daarom zo snel voorbijgevlogen voelt? 

 

Het is in ieder geval weer om de schaatsen aan te trekken en op de mooiste gecreëerde ijsbaantjes in steden te schaatsen. Heerlijk, ik kan daar zo blij van worden! En in deze leuke maand vol feestdagen is het ook birthday time! Ik ben namelijk op 17 december jarig en ga dan mijn tienerjaren uit. Poeh zeg, alsof ik nog niet genoeg cliche uitspraken heb gedaan... Maar het is wel zo, 20 jaar!

 

Hoewel er zeker nog artikelen of video's online komen over voornemens, het nieuwe jaar en een terugblik op 2017. Weet ik wel een paar dingen die ik anders wil gaan doen. Hebben jullie dat ook dat je zo tegen het einde van het jaar denkt... dit moet beter of anders, en dat je dan de start daarvan zet op het nieuwe jaar. Terwijl je ook gewoon meteen zou kunnen beginnen. Hmm soort van geaccepteerd uitstelgedrag? Wat denken jullie?

 

Dit is voor nu de eerste 'Let's have a snack & chat', ik ben benieuwd of het jaar voor jou ook  zo snel voelde, wat je favoriete seizoen is, of je zin hebt in de kerstserie en klets natuurlijk over alle andere dingen lekker mee! Let me know!

 

Heel veel liefde,

Rozemarijn

 

 

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane