Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

8x Cadeau ideeën voor je boyfriend!

September 22, 2017

 

De parfums, horloges en lieve ballonen met tekst heb je inmiddels al een keer gegeven voor je boyfriend z'n verjaardag. Maar wat nu? Paniek!! 


In dit artikel op STYLEDWAY lees je 10 cadeau ideeën voor je vriend + stiekem af en toe ook een beetje voor jou!

 

Een dagje weg

Hoewel netflix&chill de ultieme weekend besteding kan zijn, is het ook leuk om een dagje weg te gaan. Denk aan een pretpark, dierentuin of gewoon een dagje shoppen in een leuke stad. Kies een leuke dagactiviteit uit, regel de planning of eventuele toegangskaarten and here you go! Een tof cadeau!

 

Tip  •  Mijn vriend en ik vinden vaak hele voordelige uitjes via Vakantieveilingen. Laat de gok queen in je los en je hebt zo een dagje weg voor de helft van de toegangsprijs. Of ga een dagje weg met de NS acties! 

 

Funky socks

Als je het toch materialistisch wilt houden maar iets origineler wil zijn dan voor de 3e keer een parfum geven. Kies dan voor iets geks als sokken. Happy socks heeft bijvoorbeeld hele toffe sokken in de meest te gekke printjes. Origineel en ook nog is leuk om naar te kijken ;)

 

Some liquids & a game

Maak een pakket met zijn en jouw favoriete drankjes, voeg daar een leuk spel aan toe en wie weet wat voor avond je beleefd met elkaar. 

 

Coupon Jar

Momenteel niet zo veel geld op de rekening? No worries, niet alles hoeft geld te kosten. Of in ieder geval niet direct. Verzamel allerlei zelfgemaakte bonnen die hij kan inleveren en leuke kaartjes met complimenten en stop deze in een pot. Lief toch?!

 

Lingerie

Do I need to say more? Tja mannen vinden het toch wel leuk om hun vriendin in spannend lingerie setje te zien. Daarnaast is het voor jezelf ook niet verkeerd! 

 

Boyfriends night!

Zorg voor een verwen avond, film naar zijn keuze, massage, kook zijn lievelingsgerecht en trek een mooi outfitje aan. Cadeau, check!

 

Primair weekendje

Hoewel wij vrouwen heerlijk kunnen verdrinken in alle verzorings producten, make-upjes en glitters hier en daar. Vinden mannen het ook wel eens leuk om ons niet zo opgemaakt en modebewust te zien. Oftewel een ultiem primair weekendje! Neem een tent mee, slaapzakken, snacks, elkaar en genieten maar!

 

Game

Hoewel dit niet iets is waarin de meeste vrouwen zich in interesseren, is het wel iets wat de meeste jongens ontzettend leuk vinden. Gamen! Let goed op of hij de laatste tijd het veel heeft over die ene game die binnenkort uitkomt, of dat spel dat hij MOET hebben. Watch his face, en zie hoe verbaasd hij is dat je precies dat goede spel hebt gekocht!


Dit waren de 8 cadeau ideeën voor je boyfriend! Goodluck girls, you got this!

 

Heel veel liefde,

Rozemarijn

 

 

 

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane