Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

A letter from me: Summer vacation

August 10, 2017

 

 

Welkom bij de eerste 'A letter from me'. Waarbij ik een update geef over wat je kunt verwachten op STYLEDWAY de komende tijd en ik vertel je ook over hoe het met mij gaat en in welke vibe ik zit. Enjoy reading!

 

Summer! Zwoele dansavondjes, drankjes en chillen all the way. Maar hoewel ik nu al een paar weken zomervakantie (klinkt heerlijk voor de mensen die niet meer studeren, dus ja ik ben me ervan bewust dat ik eigenlijk niet mag zeuren haha) heb zit ik nog niet zo in de vibe. Okay, don't get me wrong ik heb een heerlijke week vakantie gehad in het mooie Spanje. Waar jullie gauw meer van zien, but besides that... hmmm merk ik dat ik meer bezig geweest ben met dingen, waar je juist niet mee bezig wil zijn. Piekeren, school dingen last minute regelen en eigenlijk gewoon het hebben van een dipje.

 

Gelukkig kan ik nu zeggen, right on this moment dat de dingen die rond moesten zijn, dat ook daadwerkelijk zijn. Yes!! En hoewel ik nu in de 'ugh nog maar 2 weken en een paar dagen vakantie' modus kan ga zitten, wil ik er echt nog even wat van maken. Elk feestje meepakken, dagen niks doen of juist vermoeid en voldaan thuis komen! 

 

Wat je kan verwachten van STYLEDWAY?

First things first, STYLEDWAY heeft een eigen Instagram gekregen! Dus naast mijn persoonlijke account zal ik ook regelmatig foto's plaatsen onder de naam STYLEDWAY. Don't forget to follow! Daarnaast staan er toffe video's op de planning en komen er natuurlijk iedere week een paar artikelen online. 

 

Hoe kort iets dan ook maar mag zijn, genieten kan altijd. So that's what I'm going to do!

 

Dit was de eerste 'Letter from me', let me know of je uitkijkt naar de volgende. En vertel me zeker ook even hoe jou zomer verloopt?

 

Heel veel liefde,

Rozemarijn

 

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane