Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Behind the insta picture

October 13, 2017

 

Elke dag, één foto, zeven dagen per week oftewel gemiddeld zo'n 30 foto's per maand.  Hoewel niet iedereen altijd even zo dedicated is aan instagram (inclusive myself), zijn we toch wel behoorlijk fan van het plaatsen van gezellige kiekjes. In deze rubriek op STYLEDWAY, laat ik je mijn 5 favoriete foto's zien van een bepaalde maand + een mini story. 

 

27 september 2017 • caption: 'Please 😏'

 

'Hoewel dit moment zelf niet in september was, kan ik altijd wel enorm genieten van een foto zoals deze. Eens in de zoveel tijd houden mijn vriend en ik onze bagel traditie aan en gaan we lekker met z'n tweeën lunchen. Bij het terugdenken aan dit soort geluksmomentjes verschijnt er altijd een glimlach op m'n gezicht. En een goede snack is nooit verkeerd natuurlijk! So please.. can you give me this now?'

 

25 september 2017 • caption: 'Afgelopen vrijdag ✈️'

 

'Deze foto op 25 september, was op die dag van een week geleden op een vrijdag, do you follow me? haha. Op het moment van de foto zat ik in het vliegtuig op weg naar Spanje, om mijn moeders verjaardag te vieren! Hoe tof! Wel ging het allemaal heel erg snel, maar gelukkig heb ik veel beelden gemaakt en kan ik daar nu nog van nagenieten. Zo staat er ook een toffe sfeer weekendvlog online. Dit soort kiekjes vind ik altijd leuk om te maken, het sfeertje in het vliegtuig, je vermaakt je tijdens de reisuurtjes en ik ben ook nog eens bezig met fotografie. Ik geniet altijd zo van vliegen, wanneer ik over de zachtste wolken kussens heen kijk!'

 

23 september 2017 • caption: 'Stay tuned want volgende week komt

er een one minute outfit online 🎥 #ootd #sneekpeak'

 

'Dit is een foto die ik voor een outfit video en outfit post heb geschoten. Ik ben ontzettend blij met deze foto, ik vind de verlichting ontzettend mooi en zacht en alle materialen komen goed tot z'n recht.'

 

21 september 2017 • caption: 'Wat zie je in het water, zei je? 🌊 #beach'

 

'Ook deze foto is niet in september genomen, maar is daarom niet een minder leuk moment. Dit was namelijk tijdens mijn vakantie met m'n vriend in Spanje. Waar we een heerlijke week hebben gehad en onder andere ook wat te zien was in de weekvlog een paar uurtjes naar het strand zijn gegaan.'

 

20 september 2017 • caption: '💐❤️'

 

 

Wil je nog meer zien dan kun je hier klikken voor mijn persoonlijke instagram account en het STYLEDWAY instagram account.  Let me know wat je favoriet is en wat je van deze rubriek vindt?

 

Heel veel liefde,

Rozemarijn

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane