Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

5x Waarom de herfst helemaal niet zo vervelend is!

October 18, 2017

 

 

Vandaag op STYLEDWAY vertel ik je waarom de herfst super gezellig is! You don't agree? Lees dan deze 5 redenen!

 

1. Een en al knusheid!

Het is weer toegestaan om je te omringen door heerlijk zachte dekens en mega veel kussens. Heerlijk op de bank, verstopt onder die fluffy lagen, met een bak popcorn een film aan het kijken terwijl je de regen op het raam hoort tikken. Wie wil dit nou niet? 

 

2. De kleding

We kunnen weer losgaan met kleding combinaties, prints op prints, laagjes tot je niet meer kan en heel veel structuurtjes! Die zomer jurkjes zijn natuurlijk hartstikke gezellig, maar al snel heb je een basic outfit aan omdat je anders zwemt in het zweet... Dus kom maar op met die creatieve looks!

 

3. Comfort food

Heerlijke warme maaltijden, soepjes als tussendoortje en natuurlijk niet te vergeten warme chocolade melk met een flinke toef slagroom. Heerlijk! Laat staan als we het hebben over de sinterklaas schappen vol met snacks!

 

4. A little bit of sunshine

Hoewel wij Nederlanders in de zomer behoorlijk kunnen zeuren over dat het 'te' warm zou zijn. Genieten we extra van die lekkere zonnestraaltjes die de herfst zo af en toe met zich meebrengt. Extra geluksmomentjes!

 

5. Wandelingen

En als laatste reden zijn die wandelingen 'in bijvoorbeeld bossen met prachtige kleuren, lopende in de meest creatieve laagjes outfit en wangen die opgelicht worden door die oh zo lekkere zonnestraaltjes,' die toch wel heel erg fijn zijn!

 

Dit zijn 5 redenen waarom de herfst helemaal niet zo vervelend is! Oke, die regenbui precies wanneer jij op de fiets zit en geen schuilplekje kan vinden is vervelend. Maar des te fijner het is als je thuis komt in een knus huis, een warme douche kan nemen en vervolgens kan genieten van een warme chocolademelk! Zo erg is het dus allemaal niet!

 

Heel veel liefde,

Rozemarijn

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane