Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

A letter from me: Fall

November 17, 2017

 

 

In 'A letter from me' geef ik een update over wat je kunt verwachten op STYLEDWAY de komende tijd of juist over hoe het met mij gaat en in welke vibe ik zit. Enjoy reading!

 

Fall, de blaadjes vallen met hun mooie kleuren van de bomen. Dekentjes worden tevoorschijn gehaald net als de geur kaarsen en de wollige truien. Heerlijk als je het mij vraagt, het is ook niet voor niets mijn favoriete seizoen. 

 

Deze periode loop ik met verschillende emoties en gedachtes die vaak nogal tegenstrijdig zijn. Ik zit qua creativiteit in een hele lekkere vibe, ik kom op allerlei toffe en nieuwe ideeën die ik met alle liefde uit aan het werken ben. Ik ben zo dankbaar voor van die periodes dat je elke dag weer nieuwe dingetjes kan toevoegen aan je concept om het nog toffer te maken. Heerlijk! Mijn creatieve hartje gaat hier echt even net iets harder van kloppen.

 

Maar aan de andere kant merk ik dat ik echt heel erg baal dat mijn creatieve uitingen niet gezien worden, mijn YouTube en blog lopen niet heel lekker. Nu ben ik begonnen om het feit dat ik een manier zocht om plezier te hebben in het uiten van mijn creativiteit, en dit nog steeds mijn nummer 1 reden is.  Vind ik het wel jammer dat er nog zoveel andere mensen zijn die mijn werk niet zien. Mijn statistieken stijgen niet, dalen zelfs soms alleen maar of blijven al een behoorlijk lange tijd op hetzelfde staan. Wat ik me steeds meer besef is dat, al die nieuwe ideeën en concepten misschien niet zoveel mensen gaat bereiken als dat ik zou willen. En dat voelt heel dubbel.

 

Ergens geloof ik, dat als het echt de bedoeling is. Je (harde) werk uiteindelijk gezien gaat worden. Maar het geloof hierin verlies ik nog wel eens. Ik ben ontzettend blij dat het me niet weerhoud van het creëren van nieuwe dingen. En daarnaast heb ik wel een leuk hoogtepuntje gehad, qua groei op Instagram. Ik ben namelijk over de 900 volgers heen! Oke, 900 is in een wereld waar social media de normaalste zaak van de wereld is, niet super veel. Maar des al niet te min ben ik enorm trots en geeft het toch die prikkel dat het goed is waar ik mee bezig ben. 

 

Naast de statistieken, is het ook mijn lichaam die niet altijd even veel zin heeft om mee te doen aan al mijn creative projecten. Alweer bijna twee weken geleden gaf mijn lichaam even heel duidelijk aan, hier en niet verder. Ik ben op een vroege ochtend op weg naar school, zo goed als weggevallen en zag een kwartier lang zwart voor mijn ogen. En ik kan je zeggen, ik vond het doodeng, ben enorm geschrokken en er was ook zeker een moment van paniek en tranen. Hoewel ik in mijn verleden al heel erg heb meegemaakt dat ik ver over mijn grenzen ben gegaan, blijk ik wat dit betreft hard leers te zijn. Ik heb het nog steeds niet geleerd, ik ga graag gewoon door. Niet zeiken maar creëren. Gelukkig merk ik, dat ik nu al iets eerder op de rem trap dan eerst. En eigenlijk is dat al heel iets en moet ik daar al hartstikke trots op zijn. Nu wil ik geen medelijden creëren, absoluut niet. Maar wel meegeven: 'Pas een beetje op jezelf, je bent het waard om lief met jezelf om te gaan en houd even wat meer van jezelf dan dat je gisteren deed'.

 

Deze 3 dingen hebben ontzettend veel met elkaar te maken, waarbij er dus ook wat dingen haaks tegenover elkaar staan. Ik zit in een mega drukke periode van stage, werken aan mijn eigen bedrijf, afstuderen en ohja een sociaal leven? Maar ik geniet wel en ben ontzettend dankbaar! Ik vind het heerlijk om bezig te zijn, de weken vliegen voorbij en daarnaast als ik zo druk ben geniet ik nog extra van die weekend of vrije avond momentjes!

 

Ik ben super benieuwd hoe het met jullie gaat? Ben je ook druk of juist even die rust aan het pakken die je nodig hebt? Let me know! Bedankt voor het lezen van dit persoonlijke artikeltje.

 

Heel veel liefde, 

Rozemarijn

 

De foto is gemaakt door Femque Schook

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane