Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Behind the picture #2

November 27, 2017

 

 

In 'Behind the picture' laat ik je mijn 5 favoriete instagram foto's zien van een bepaalde maand of periode + een mini story. Elke dag, één foto, zeven dagen per week oftewel gemiddeld zo'n 30 foto's per maand.  Hoewel niet iedereen altijd even zo dedicated is aan instagram (inclusive myself), zijn we toch wel behoorlijk fan van het plaatsen van gezellige kiekjes. Vandaag op STYLEDWAY gaat het over de maanden oktober en november.

 

18 oktober 2017 • caption: 'A typical Sunday, ohh wait it's Wednesday... 📸@fem_stories'

 

'De eerste foto van de vijf is deze nogal intieme, I mean hello boobs! Het is niet dat ik zo graag m'n borsten op het internet gooi of mijn melkflessen huid. But I feel good about this picture. Confident, mezelf en een klein beetje kwetsbaar. Deze foto is gemaakt op een hele leuke insta dag op mijn stage bij Femque Schook. En omdat dit zo'n leuke dag was, ik mezelf letterlijk een beetje bloot geef en me daar zeker genoeg bij voel is dit een van mijn 5 favoriete insta foto's in de afgelopen twee maanden. Love yourself and your body a little bit more ladies!'

 

29 oktober 2017 • caption: 'Sunday chillingzzzz 💤 Hebben jullie de weekend vlog van vorig weekend al gezien, waarin we deze heerlijke snacks aten? Link in bio! #sunday#chillingz'

 

'Deze foto laat ten eerste het water me uit de mond lopen, want ohh god wat was en ziet dit er lekker uit! Deze gezellige taartjes waren de afsluiting van een heel leuk en cosy weekend. Mijn vriend en ik hadden net een lekkere fietstocht en boswandeling gemaakt en zaten welverdiend aan een taartje en drankje die onze net verbrande caloriën weer aan zou vullen ;) Mocht je benieuwd zijn naar de rest van dit weekend, check dan zeker de weekendvlog.'

 

6 november 2017 • caption: '• HAPPY BIRTHDAY TO MY BOYFRIEND • Hoewel ik vandaag niet bij m'n lieve vriendje z'n 21ste verjaardag kan zijn, heb ik hem het hele weekend kleine verassingen gegeven waaronder een kamer vol ballonnen en zijn lievelings, red velvet 🍰. Hoewel hij dan geen instagram mag hebben, kan ik het niet laten om dit moment zonder een insta kiekje voorbij te laten gaan. Gefeliciteerd lieverd en ik hou van je ❤️'

 

'Hoewel de caption eigenlijk al heel veel vertelt over de foto, wil ik wel even de situatie voor je schetsen wat betreft het nemen van deze foto: 'Zo rond een uur of negen, stapte ik uit bed, terwijl meneer nog in dromenland was. Liep stilletjes naar beneden, pakte het cakeje uit een kast waar ik het de vorige avond verstopt had en heel streng mede gedeeld had dat hij er niet in mocht kijken. Vervolgens ging ik het licht checken, ik ben niet voor niets een fotograaf. Eenmaal het juiste plekje gevonden was het tijd om het kaarsje aan te steken, shit! Waar is in hemels naam een aansteker. Elke keuken la open getrokken, want hoewel ik vaak bij hem thuis kom, weet ik echt nog niet waar alles ligt. Oke, dan maar naar boven en op zijn kamer kijken. Niet geheel logisch, aangezien ik niet zou weten wat hij met een aansteker op z'n kamer moet. Vervolgens door wat gestoot van de lade tegen mijn knie en een, auwww! Werd hij wakker en vroeg ik toch maar waar een aansteker lag. Met de instructies voor hem om te blijven liggen en voor mij waar er een aansteker zou moeten liggen ging ik weer naar beneden. Eenmaal op de plek, kreeg ik die verrekte la niet open.... Gelukkig was mijn schoonvader daar om eerst even me uit te lachen vanwege de kippenkracht die ik uitoefende op de la omdat ik bang was dat het te veel geluid maakte en maakte hij hem voor mij open. Yes! Nu het cakeje pakken, kaarsje erin, de foto maken en hup naar boven. In de tussentijd is het kaarsje er wel één keer afgevallen - don't worry, hij was nog niet aangestoken-, maar daar stond ik dan voor zijn deur. Happy Birthday Baby!'

 

17 november 2017 • caption: 'Goodmorning! Het snack and chat artikeltje moet even wachten, ik heb eerst een heel persoonlijk artikel online staan. Ik heb het echt recht uit mijn mind op papier/scherm gezet. Het gaat onder andere over frustraties van YouTube, mijn lichaam en wat daar haaks tegenover staat: de heerlijke overload aan creativiteit die ik voel. Mocht je het willen lezen, linkje staat in de bio en voel je vrij om te reageren ❤️📸@fem_stories'

 

'Another outfit at the same day, ook deze foto is gemaakt tijdens de insta stage dag. Maar deze foto kun je buiten van instagram ook herkennen van mijn laatste artikel. Het is een behoorlijk persoonlijk artikel waarbij ik verschillende dilemma's en frustraties met jullie deel. Feel free to read!'

 

24 november 2017 • caption: 'Hello Amsterdam. 🍁'

 

'Deze foto is gemaakt aan het begin van een lange shoot dag in Amsterdam. Het was alweer een flinke tijd geleden dat ik in deze leuke straatjes van Amsterdam kon lopen. Hoewel het inderdaad er altijd druk is, gaat mijn hartje wel altijd ietsjes sneller kloppen. Een lekker Amsterdams plaatje!'

 

Dit waren mijn 5 favoriete Instagram posts van de afgelopen tijd. Wil je nog meer zien dan kun je hier klikken voor mijn persoonlijke instagram account en het STYLEDWAY instagram account.  Let me know wat je favoriet is en wat je van deze rubriek vindt?

 

Heel veel liefde,

Rozemarijn

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane