Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

5x Waarom wintersport vakantie geweldig is!

December 14, 2017

 

Of je nou gaat snowboarden, skiën of sleeën. Van het woord wintersport maak ik toch wel even een sprongetje. Heerlijk vind ik het! En als je van dat beetje sneeuwpret in Nederland de afgelopen dagen nog niet genoeg zin erin hebt gekregen dan geef ik je vandaag 5 redenen waarom wintersport vakanties zo geweldig zijn!

 

1. Magische plekken

Een van de dingen waar ik als eerste aan moet denken bij wintersport is dat je op de meest mooie plekken komt. Op de hoogste bergen, met een uitzicht waar je u tegen zegt. Soms met pakken sneeuw, maar ook af en toe wat groen te zien. Dat is toch wel even een foto momentje waard! Dus kom maar op met die mooie Instagram foto's!

 

2. Fun fun fun!

Achter elkaar aan sjeezen, wedstrijdje houden, vallen in de sleepjes liften voor de zoveelste keer en zo af en toe een skihut in duiken omdat we dat wel verdienen na al dat sporten haha! Heerlijk toch? 

 

3. I don't care look

Ik weet niet hoe jullie eruit zien tijdens wintersport, maar echt flateus is het meestal niet. Als in, dikke kleding aan waardoor het lijkt alsof ik een kilo of tien aangekomen ben, geen make-up, statische haar look en afdrukken in mijn gezicht van m'n oh zo leuke skibril. Maar juist die 'I don't care look' maakt het zo ontspannen!

 

4. Ritme!

Je staat vaak niet al te laat op, skied de hele dag door en 's avonds ben je zo kapot dat je al lekker op tijd in je warme bed ligt.  Een duidelijk ritme met een combinatie van ontspanning en activiteiten. Ideaal toch? 

 

5. Gezond!

Als we even niet denk aan de biertjes die we zo nu en dan tussen het skien nuttigen, is het zo goed voor je! Je bent in de natuur, dagen lang, frisse lucht en een zonnetje voor de vitamine D. Helemaal niet verkeerd!

 

Na deze 5 redenen gegeven te hebben, ben ik bijna niet te stoppen om een skivakantie te boeken. Whoops! Heb jij al plannen voor een wintersport vakantie? En laat me ook weten of jij een skiër bent of juist een snowboarder!

 

Heel veel liefde,

Rozemarijn

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane