Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Birthday Recap

December 30, 2017

 

De tienerjaren zijn voorbij want deze meid gaat de 20 in! Afgelopen 17 december ben ik 20 jaar geworden, hoewel ik dit op Facebook en Instagram uitgebreid gedeeld heb wilde ik hier ook nog graag een klein artikeltje aan wijden. Oftewel een Birthday Recap! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ik heb een hele fijne dag gehad, met ontzettend veel lieve en leuke mensen om me heen. Op social media werd ik ook zeker niet vergeten, want jeetje wat hebben jullie mij massaal gefeliciteerd! Op deze speciale dag heb ik naast foto's ook een video gepost met mijn 'Birthday Look'!  Klik hier om de video te bekijken!Nogmaals heel erg bedankt voor alle felicitaties, ik heb me zeker jarig gevoeld en volop genoten!

 

Heel veel liefde, Rozemarijn

 

De foto waar ik op te zien ben is gemaakt door Femque Schook.

De rest van de foto's en bewerkingen zijn gedaan door mij. Wil je nou meer van mijn fotografie werk zien, klik dan hier!

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane