Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

HAPPY NEW YEAR

December 31, 2017

 

2017 Wat ben je snel voorbij gegaan, leuke momenten, minder leuke momenten, nieuwe dingen geleerd en andere dingen juist afgeleerd. Je was een goed jaar, maar laten we in 2018 niet genoegen nemen met 'goed'. Let's rock 2018! The best is yet to come! Goede voornemens? Die zitten al in mijn hoofd geprent, maar eerst even vieren dat we weer een heel mooi jaar hebben mogen leven en beleven! Thanks 2017 and hello 2018!

 

HAPPY NEW YEAR

 

Heel veel liefde,

Rozemarijn

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane