Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

A letter from me: That went fast

January 31, 2018

 

 

 

Is it February yet? Whoops that went fast. Het is de laatste dag van januari, de eerste maand van het nieuwe jaar. 2018 Ik ben helemaal ready voor je, maar in januari was ik dat nog even niet. Dingen inhalen die in het vorige jaar er allemaal bij ingeschoten zijn, emoties die spontaan opkomen, baaldagen, stressdagen en hier en daar een lachbui. 

 

In januari ben ik voornamelijk bezig geweest met het afsluiten van mijn stage, de laatste ondernemings examens gemaakt en ohja dan nog dat 'dit wil ik allemaal nog doen' to do lijstje, wat mij achterna zat. Hoewel er altijd zo'n lijstje blijft bestaan, met dingen die je nog heel graag wilt doen, op orde wilt krijgen of even voor moet gaan zitten. Dan is het toch wel lekker als je een paar dingen mag afvinken. In ieder geval heb ik heel wat van dit lijstje afgewerkt, zelfs vandaag nog.

 

Met trots heb ik dan ook eindelijk vandaag mijn eerste foto van 2018 op instagram geplaatst haha en oh wat heb ik het gemist! Daarnaast staat er vandaag de weekvlog van mijn eerste week in januari online, waarin ik mijn eerste reisje alweer maakte van 2018. Verder heb ik mijn vormgeving een lichte oppepper gegeven (to be continued) en kan ik je vandaag ook zeggen dat de instagram van STYLEDWAY weer online is! 

 

Genoeg gedaan dus, and I'm glad to be back! Thanks January. Ik had je nodig maar ik ben nu ook wel klaar met je. Hallo February! Let's rock this year, because I'm ready for ya!

 

Heel veel liefde,

Rozemarijn

 

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane