Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Happy Valentine's Day!

February 14, 2018

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is weer zo ver, de dag van de liefde is aangebroken. Je kunt het een commerciële troep vinden, je helemaal verheugen op deze dag of juist de dag doorkomen als iedere andere dag. Ondanks dat ik niet een hele romantisch dagje op de planning heb staan, ik bedoel: hele dag naar college, reizen en mijn vriend niet eens zien. Vind ik het wel een hele leuk dag! Okay I agree, het is super commercieel. But! Why not? Eventjes je geliefde een extra keer vertellen dat je zo gek op hem of haar bent. Tegen die ene lieve vriendin zeggen dat je echt blij bent met jullie vriendschap. Of wie weet krijg je wel een leuk anoniem berichtje op social media! Who knows! Bij zo'n dag, met een beete extra liefde kan een romantisch lookje natuurlijk niet ontbreken, daarom heb ik een 'One minute outfit' video gemaakt van mijn Valentijns look.

 

Wat draag jij op deze dag? Let me know! En dan heb ik niet veel meer te zeggen dan je een hele fijne dag toe te wensen! 

 

Heel veel liefde,

Rozemarijn

 

De foto's waar ik op te zien ben, zijn gemaakt door Hannelore Smilde Photography.

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane