Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

A letter from me: 'Spring is in the air'

April 25, 2018

 

 

In 'A letter from me' geef ik een update over wat je kunt verwachten op STYLEDWAY de komende tijd of juist over hoe het met mij gaat en in welke vibe ik zit. Enjoy reading!

 

Lentekriebeltjes all over! Ik ben zo vrolijk de laatste tijd, wijs naar elke boom die nu prachtig in bloei staat -waar de boyfriend behoorlijk gek van kan worden, want hoe kun je bomen nou zo mooi vinden dat je om de 2 meter moet zeggen: ‘Kijk hier weer één, ZO mooi!’- en ik ben heel erg opgelucht want: ‘MY EXAMS ARE OVER’ -tenminste als we er van uitgaan dat ik geen herkansingen hoef te doen, de uitslag is nog even afwachten. So fingers crossed! - . De komende weken heb ik dan ook veel meer tijd, aangezien mijn studie nu echt bijna aan zijn einde is gekomen. Maar ik zou niet mezelf zijn als ik die tijd in m’n gedachte al helemaal ingevuld heb. Ik vertel je in dit nieuwe ‘Letter from me’ artikel, over mijn ideeën en plannen!

 

Er zijn ontzettend veel dingen die op mijn lijstje staan om nu te gaan doen, daaronder valt reizen. Maar als ik heel eerlijk ben, zou het niet heel logisch zijn voor mij om nu heel veel te reizen - denk aan data voor een diploma uitreiking, eventuele herkansingen en ohja het financiële plaatje . Toch zou ik een klein tripje naar een mooie stad als Parijs helemaal niet zo verkeerd vinden.

 

Verder wil ik deze weken gebruiken om aan mijn fotografie portfolio te werken, ik heb zo ontzettend veel geleerd de laatste jaren wat betreft technieken, photoshop en hoe je tot een goed eindresultaat komt. Ik merk dan ook dat de afgelopen 10 weken alles als een puzzel samen kwam. Ik weet wat ik doe, voel me zeker en krijg steeds toffere ideeën. Zo heb ik mijn streven dan ook gezet om 3 shoots te gaan doen, stay tuned for that!

 

Andere dingen waar ik aan wil werken zijn natuurlijk mijn klussen, mijn site die wel weer een opfrisbeurt kan gebruiken, jullie meer spammen op Instagram en voor YouTube wil ik eindelijk mijn ideeën gaan uitwerken en er werkelijkheid van gaan maken.

 

As you can see, zal het woordje tijd met dit op mijn lijstje snel verdwenen zijn. De bovengenoemde dingen zijn in een notendop waar ik me de komende tijd mee bezig zal zijn, so let’s do this! 

 

Geniet jij ook zo van de lente? En heb jij al plannen of doelen gezet voor de komende tijd? Of kijk je gewoon waar alles je brengt -ook wel lekker-?

 

Heel veel liefde,

Roos

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane