Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Black Ice Cream

April 26, 2018

 

Zoals elke maand nam ik jullie ook weer in de maand april een weekje mee. In mijn nieuwste weekvlog eet ik zwart ijs, word mijn vlog overgenomen door een klasgenoot, ben ik zenuwachtig voor mijn fotografie examens en heb ik een mini pashokjeshoplog, die behoorlijk een fail is hahah. Ga snel naar mijn YouTube kanaal om deze video te bekijken en vergeet natuurlijk ook niet alle andere weekvlogs te kijken! 

 

Heb jij al wel eens een zwart softijsje gehad?

 

Heel veel liefde,

Rozemarijn

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane