Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Wake up and make-up!

May 24, 2018

 

Al jaren draag ik bijna iedere dag make-up, de ene keer heb ik zin in een natuurlijk glowy lookje en de andere keer mag het allemaal wat creatiever. Ondanks dat ik van experimenteren met make-up houd, ben ik wel iemand met een vaste dagelijkse make-up routine. Vandaag laat ik je mijn huidige everyday make-up look zien. Ik gebruik heel veel verschillende producten, pas gekke volgordes toe maar een fijn lookje vind ik het wel! Klik hier om de video te bekijken op mijn YouTube kanaal.  

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane