Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Iets heel persoonlijks

May 31, 2018

 

Er is iets wat ik graag wil delen, het is dan ook iets wat ik nooit eerder op social media heb gedeeld. Het is iets wat ik vaak voor me houd, me soms voor schaam, mensen er niet mee wil lastig vallen of puur uit angst voor onbegrip het niet vertel. Maar op dit moment bevind ik mij in een stadium waarbij het als iets juist voelt om het te delen. Ik heb een soort drang/behoefte om het te delen, ondanks de zenuwen die door mijn lijf gieren als ik erover nadenk. Het is doodeng!

Waarom ik het wil delen, is absoluut niet om medelijden/hulp te vragen of een schreeuw om aandacht. Maar omdat ik de behoefte heb om het te delen. Daarnaast is mijn leven niet perfect en ik wil ook niet dat mensen dat idee krijgen. Het leven is mooi en ik ben zo dankbaar dat ik mag leven. Desondanks is het niet altijd zo leuk.

 

Hoewel ik hier het hele verhaal kan gaan uittypen stuur ik je liever door naar mijn instagram. Nee geen vieze promotie of reclame hier hahah. Maar omdat ik daar mijn verhaal als eerste heb gedeeld en dit op een manier heb gedaan waar ik me prettig bij voel, stuur ik je hier naar door. Mocht je dit verhaal dus uitgebreid willen lezen, klik dan hier.

 

Kort gezegd, gaat het over dan ik al zo'n 5/6 jaar ziek ben. Oke, ik bevind me totaal niet in een levensbedreigende situatie. Maar ik word door mijn 'ziekte' wel dag in dag uit belemmert. Elke dag ervaar ik klachten, de ene keer heftiger dan de andere keer. Sommige klachten doen zich niet zo frequent voor als andere klachten, maar ik kan wel zeggen dat ik iedere dag vermoeid, duizelig en misselijk ben. Uiteraard zijn we vele onderzoeken op zowel fysiek als psychisch gebied aan het doen of hebben deze gedaan. We komen steeds dichterbij, gaan van diagnose naar diagnose om hopelijk tot een conclusie te kunnen komen. Hoewel ik mij er voor een deel al bij neergelegd had nooit meer mij echt te kunnen inspannen (denk aan sport, schoonmaken etc...) begint het er op te lijken dat er wel degelijk een kans is dat ik dat weer ga kunnen. En nogmaals hoewel ik me niet in een bedreigende situatie bevind is dat zo'n enorme opluchting.

 

We got this... someday!

 

Voor nu is dit het... een beetje vaag... een beetje anders... maar he dit is ook het leven en ondanks dat... :'Wat is het leven toch mooi!'

 

Heel veel liefs,

Roos

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane