Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Geslaagd of gezakt?

June 7, 2018

Aangezien de maand mei alweer voorbij is, had ik jullie nog iets tegoed. Namelijk de weekvlog van de maand mei! En niet zomaar eentje, want in deze weekvlog neem ik je mee naar het moment dat ik mijn examen uitslag te horen kreeg. Verder geniet ik van het heerlijke weer en ben ik met mijn vriend 2,5 jaar samen. Oftewel een leuke weekvlog met van alles en nog wat. Klik hier om de video te bekijken en laat me zeker wat je ervan vond en of je tijdens het kijken van mijn video net zo zenuwachtig werd als ik haha ;)

 

Heel veel liefde,

Roos

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane