Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Let's Shoot Abstract!

July 31, 2018

De tweede video van de serie ‘Let’s Shoot!’ staat online! Ik neem je dit keer mee naar een shoot die ik samen met Hannelore Smilde schoot, waarbij we de leukste modellen mochten fotograferen namelijk Esmée Geel en Quinten Pool! Daarnaast werkte we samen met onze geliefde MUAH Sandra Lupker. In de serie 'Let's Shoot' neem ik jullie zo nu en dan mee naar een shoot d.m.v. een backstage video! Klik hier om de video te bekijken. 

 

Liefs,

Roos

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane