Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

A letter from me: Breathe

July 31, 2018

 

 

In 'A letter from me' geef ik een update over wat je kunt verwachten op STYLEDWAY de komende tijd of juist over hoe het met mij gaat en in welke vibe ik zit. Enjoy reading!

 

Breathe, close your eyes, take a moment, smile and breath out.

Iets waar ik deze zomer wat bewuster mee bezig ben, is genieten in het moment. Dingen echt tot me in laten werken en open staan voor blijdschap en een positief gevoel. Of het nou een geweldige dag was of een dag met een dipje, er is altijd wel iets positiefs. En neem vooral dat mee!

 

Deze zomer is anders dan andere voor mij. Ik ben net afgestudeerd en ook nog even niet van plan om een nieuwe studie te gaan volgen. Hoewel ik wel gewoon zomervakantie 'neem', staat aan het eind van deze weken geen vast ritme op me te wachten. Een beetje spannend, maar eigenlijk ook wel fijn. Het geeft me een vrij gevoel.

Maar voor dat het zo ver is, ben ik nu nog even goed aan het genieten van mijn vrije weken. Zo ben ik net terug uit het bijzondere Egypte en vertrek ik over minder dan een week alweer naar het buitenland!  Bestemmingen als Alicante, Ibiza en Lissabon staan op de planning. Mijn doel? Genieten, genieten, genieten! 

 

Naast dat vele genieten staat er ook wat werk op de planning. Zo wil ik mijn social media weer even een boost geven en voorbereidingen treffen voor ideeën die ik al heel lang in mijn hoofd heb. Zodat ik na mijn vakantie direct met wat projecten aan de slag kan.  

Mocht je nou benieuwd zijn naar wat kiekjes van mijn reis naar Egypte samen met mijn vriend, houd dan zeker mijn Instagram in de gaten! Er komt naast toffe foto's in de feed ook een Egypte travel diary aan. En voor bewegend beeld stuur ik je natuurlijk door naar mijn Youtube kanaal! Oftewel, lots of cool stuff is coming!

 

Ben jij al op vakantie geweest? Of waar ga je nog naar toe? Vertel het me in de comments!

 

Heel veel liefde,

Roos

 

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane