Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Ik ga verhuizen!

November 21, 2018

Whoopwhoop! SAVE THE DATE! Want je gurl gaat verhuizen... ja ja je leest het goed. En niet zomaar verhuizen, want ik ga uit huis! Vanaf volgende week kan je elke donderdag om 15.00 uur een aflevering van 'Uit huis met Roos' verwachten op mijn YouTube kanaal, waarin ik je meeneem in het hele proces. Van een woning zoeken tot aan het inrichten van mijn huisje. Veel emoties, struggles met mijn perfectionisme, heel veel blijdschap en gelukkige momenten. Oftewel dit wil je niet missen, so don't forget to subscribe! Mocht je nou echt niet kunnen wachten, check dan zeker mijn insta stories voor een sneak peek of neem een kijkje op mijn kanaal voor de 'Uit huis met Roos' banner!  

 

Heel veel liefde,

Roos

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane