Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Cadeau tip! De wereld aan je muur!

December 18, 2018

 

De feestdagen komen steeds dichterbij, het is eigenlijk een kwestie van aftellen. En alhoewel we het al van ver aan kunnen zien we komen zijn toch nog vaak tot het laatste moment bezig met onze zoektocht naar de leukste cadeautjes. Dit geldt niet alleen voor de feestdagen zoals kerst en nieuwjaar, maar ook voor verjaardagen of een ‘gewoon omdat het kan’ cadeautje. Hoewel het uiteindelijk allemaal natuurlijk niet om de cadeautjes gaat, is het krijgen maar ook het geven ervan gewoon heel leuk. Iemand even - of misschien wel jezelf - in het zonnetje zetten. Mocht je nou echt nog steeds niet het ideale cadeautje gevonden hebben, dan heb ik misschien wel DE cadeautip voor je!

 

Zoals jullie weten houd ik van foto’s, grafisch werk, kort gezegd van kunst. En dan het liefst grote collages of één mega werk aan de muur. Nou ben ik niet zo van mijn eigen werk ophangen, voelt toch een beetje gek. Maar er zijn gelukkig genoeg plekken op het internet te vinden waar je de meest toffe prints kan vinden. Zo ontdekte ik laatst een website genaamd www.wereldkaarten.nl waar ze allerlei wereldkaarten verkopen, van een wereldkaart op canvas tot aan een wereldkaart op aluminium en ga zo nog maar even door. Zo hebben ze ook voor de echte reizigers onder ons, wereldkaarten op prikbord, wat betekend dat je aan de slag kan gaan met prikvlaggetjes op alle plekken waar je al geweest bent of misschien wel juist nog naar toe wilt! En als je nou geen genoeg kan krijgen van wereldkaarten, dan kun je zelfs je muur behangen met een wereldkaart behang! Vet toch?!

 

 

Mocht je nou niks hebben met wereldkaarten, er al een aan de muur hebben hangen of je zoekt gewoon iets anders, don’t worry ze hebben namelijk ook ontzettend leuke prints van de hoofdsteden van Nederland. Maar je eigen foto op aluminium laten printen kan ook, wat ook nog eens een super persoonlijk cadeau is!

 

Oftewel genoeg keus. Dus ik zou zeggen hang de wereld aan je muur, laat die fantastische vriendinnen foto printen of ga voor een gezellig wereld behang! En dan moet het volgensmij helemaal goed komen met die cadeaus. 

 

Heel veel liefs,

Rozemarijn

 

 

 

* Dit artikel is in samenwerking met www.werekdkaarten.nl

* De beelden zijn van www.wereldkaarten.nl

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane