Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Hello 2019

December 31, 2018

Het is bijna zover, morgen gaan we het nieuwe jaar in. De sportscholen lopen vol, lege fruit en groente schappen in de supermarkten... of moet je nog even uitkateren haha? Mijn Oud & Nieuw is dit jaar lekker rustig, als je alle vuurwerk klappen even negeert dan. Vorig jaar ging ik het jaar niet al te lekker in en ik moet je eerlijk bekennen dat ik er ook niet met het fijnste gevoel uitga. Dus ik ben blij dat 2018 bijna ten einde is, hoewel ik wel hoop na een tijdje iets positiever terug te kunnen kijken.

 

Bij een nieuw jaar horen natuurlijk nieuwe doelen/voornemens, dus die neem ik graag nog even met je door voor de lucht versierd wordt door honderden mooie licht flitsen. Voor 2019 heb ik 19 doelen voor mezelf opgeschreven, realistische doelen waaraan ik dit jaar wil werken. Hopelijk kan ik aan het einde van het jaar met een tevreden blik terug kijken, op dit lijstje. 

 

19 GOALS FOR 2019

 

1. Bewuster leven, en nee dan heb ik het niet per se over mijn voeding maar over dingen als in het moment leven, genieten van de dingen die NU gebeuren, rust momenten pakken wanneer mijn lichaam aangeeft het nodig te hebben en bewust ja of nee kunnen zeggen tegen dingen. Maar zo wil ik ook in 2019 wil meer buiten zijn, van een hele dag in de natuur spenderen tot aan iedere dag een korte wandeling maken. 

2. Mijn rijbewijs halen!

3. 10.000 YouTube subscribers aantikken, moet ik nog meer zeggen? Duidelijk toch?! Ohhh psstt.. en de 3.000 insta volgers zou ook wel mooi zijn!

4. Met nieuwe video's uit mijn comfortzone gaan, denk aan (mini)documentaires of een cover opnemen.

5. Hoewel een doel als: 'Mijn allereerste tattoo laten zetten in 2019' iets te ambitieus is, wil ik wel in 2019 een nieuwe piercing/oorgaatjes nemen. Sorry mam!

6. Het kriebelt al een tijdje, maar in het nieuwe jaar wil ik iets geks met mijn haar. Wat precies, weet ik nog niet. Maar gewoon iets anders...

7. In 2019 wil ik meer liefde en tijd spenderen aan de mensen waar ik om geef.

8. In 2018 ben ik uit huis gegaan en 2019 zal dan het eerste volledige jaar zijn dat ik op mijzelf woon. Een doel is dan zeker ook om mijn huisje helemaal af te hebben in het nieuwe jaar. 

9. Balans. Iets waar ik ieder jaar eigenlijk wel mee bezig ben, het zoeken van de juiste balans van dingen in het leven. Ook in 2019 staat dit op mijn lijstje en hoop ik er nog meer mijn draai in te vinden. Één ding weet ik in ieder geval al, een ritme hebben is voor mij heel erg belangrijk!

10. Geen uitstelgedrag meer. Of nou ja... minder. Want soms kan uitstellen echt even beter zijn, maar ik ga proberen 0m in 2019 me minder te laten leiden door onzekerheid en angst, zodat ik minder vaak dingen ga uitstellen. 

11. It's okay. Het is oke als het allemaal niet gaat zoals ik in gedachte had, ik fouten maak of gewoon wat langer over alles doe. Deze gedachten wil ik vasthouden in 2019.

12. Meer vrij werk maken! Nu ik niet meer naar school ga (want afgestudeerd!), merk ik dat vrij werk er best snel bij in schiet. In het nieuwe jaar wil ik dan ook veel nieuw vrij werk gaan maken!

13. Zo'n 5/6 jaar geleden ging het niet goed met mij, ik moest acuut stoppen met alles wat met lichamelijke beweging te maken had. Mijn lichaam kon niet meer, nu nog steeds kan ik niet alles wat ik voorheen kon. Maar in 2019 wil ik kleine stapjes gaan maken door te gaan beginnen met sporten, en dan in het breedste zin van het woord. Dus van een yoga sessie at home tot aan een dansles. 

14. Hoewel ik het had over 19 realistische doelen, moet ik eerlijk toegeven dat dit 14de doel niet heel realistisch voelt... Maar in 2019 zou ik dolgraag voor minimaal 3 weken op vakantie willen gaan naar een tropisch gebied ergens op deze wereld. 

15. Wanneer ik voor het laatst een boek heb gelezen, is behoorlijk lang geleden. Zolang geleden dat ik het me niet eens meer precies kan herinneren. Maar!! In 2019 komt daar verandering in. Ik wil in 2019 meer gaan lezen, het hoeven geen honderden boeken te zijn maar gewoon enkele boeken om mijn brein even wat extra te laten werken. De twee eerste boeken die ik wil gaan lezen zijn: 'Nice Girls Don't Get The Corner Office' & 'F*ck die onzekerheid'.

16. Een 8 is ook goed. 2019 wordt het jaar waarin ik mijn perfectionisme iets meer ga minderen, hoewel ik alleen een 9 of 10 acceptabel vind ga ik dit jaar leren om met een 8 ook blij en tevreden te zijn.

17. Natuurlijk kan een voornemen omtrent het onderwerp eten niet ontbreken, zo wil ik in 2019 gezonder gaan eten en drinken en dan vooral met regelmaat!

18. In 2018 heb ik mijn eerste echte portfolio boek laten drukken en ook voor 2019 staat dit op de planning. Een boek vol met mijn fotografisch werk van 2019.

19. En dan komen we alweer aan bij het laatste doel, eentje die misschien wel het belangrijkste van allemaal is. In 2019 ga ik namelijk lief voor mezelf zijn, want ik mag er wezen.

 

Hoewel er mensen zijn die niks geven om goede voornemens, vind ik het een heel fijn. Zeker door ze op te schrijven of op te zeggen, kom je al een stukje dichterbij je doel. In 2019 ga ik dus aan behoorlijk veel dingen werken, dingen die mij een positief en goed gevoel geven en waar ik denk veel van te kunnen leren. Maar voor je aan nieuwe dingen begint moet je wel de oude dingen afgesloten hebben en goed achterlaten en dat is waar ik in januari mee aan de slag ga. Dingen afronden, opschonen en reflecteren. 

 

Als eerste wens ik jullie natuurlijk allemaal een heel fijn, mooi en gelukkig nieuw jaar toe! Verder hoop ik dat 2019 me door laat ontwikkelen, meer over mezelf laat leren maar vooral ook lief voor me zal zijn. Bye 2018 and HELLO 2019! Let's make it awesome!

 

Liefs,

mij

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane