Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

A letter from me: 2019 update

January 12, 2019

 

Ja januari daar ben je dan. Inmiddels zitten we alweer bijna 2 weken in het nieuwe jaar en ik moet je zeggen ik vind 2019 nu al best fijn. Voor mij staat januari in het teken van verwerken van alles wat in 2018 gebeurd is, maar ook dingen afronden. Hele persoonlijke dingen maar ook gewoon eindelijk een keer die ellendig lange to do list kunnen afvinken met alle 'ohja ik moet dit ook nog een keer doen' taken. Daarnaast vind ik het belangrijk om in deze maand de basis te zetten voor de rest van het jaar, en dan heb ik vooral over mijn leefstijl. Een ritme zoeken, meer positiviteit, goed eten en drinken en veel tijd spenderen met mensen waar ik veel om geef. 

 

Zoals jullie waarschijnlijk al weten heb ik behoorlijk wat voornemens voor dit jaar, mocht je die nog niet gezien hebben klik dan hier. Dus wat betreft doelen om naar toe te werken, heb ik er genoeg!

 

Een van die doelen is om mijn community uit te bereiden op YouTube en Instagram, op beide ben ik dan ook best actief en hele toffe dingen aan het maken. Zo deel ik veel op mijn insta stories en heb ik al een hele leuke Insta shoot in Amsterdam achter de rug. En op YouTube gaan de verhuisvlogs heel goed + nieuwe video ideeën stromen dagelijks binnen!

 

Nou klinkt dit allemaal heel goed, maar ik moet wel eerlijk bekennen dat ondanks deze positieve dingen hierboven ik niet echt lekker in mijn vel zit. Dit heeft ook wel een reden, maar deze reden houd ik voor nu nog even voor mezelf om het een plekje te geven. Ondanks dat ik niet lekker in mijn vel zit, ben ik er wel heel erg trots op dat ik het allemaal zo positief mogelijk probeer te houden en er ook voor kies om tijd in te plannen voor mezelf of om dus leuke dingen te gaan doen. 

 

2019 You're gonna be a good one!

 

Liefs,

Roos

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane