Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Interieur shoplog!

January 13, 2019

 

Het is tijd voor een MEGA interieur shoplog, met items van winkels als H&M, IKEA, Kwantum en de CASA. Heel veel Pinterest vibes en 17 minuten lang laat ik je de tofste items zien. Het zijn behoorlijk veel items, maar toch ben ik heel erg benieuwd wat jouw favoriet is! Klik hier om de video te bekijken.

 

Voorlopig zal deze verhuisvlog nummer 7, even de laatste 'Uit huis met Roos' aflevering zijn. De volgend afleveringen zullen namelijk in het teken staan van het omtoveren van mijn huisje naar mijn smaak en dit kost nou eenmaal veel tijd (en geld). So don't worry, ik kom terug met deze serie maar voor nu moet je het even doen met mijn andere video's die online zullen komen. Vergeet je dus zeker niet te abonneren om op de hoogte te blijven van mijn nieuwste video's maar ook zodat je het niet mist wanneer deze serie weer van start gaat!

 

Liefs,

Rozemarijn

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane