Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

Shopping time!

February 9, 2019

 

Je herkent het wel, het gevoel dat je niks hebt om aan te trekken, alles wat je aantrekt word je niet vrolijker van en die eindeloze originele kledingcombi's kun je ook wel vergeten. Oftewel het is tijd om te shoppen! In mijn nieuwste video neem ik je mee de stad in, ik ga langs de Zara, Mango, Zeeman en de H&M. Ik zoek vooral mooie en kwalitatieve key items en probeer me niet te veel te laten verleiden door de sale, of dit gaat lukken zie je in de video. Klik hier om de video te bekijken.

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane