Logo Styledway rond.png
 • Mail
 • Very-Basic-Plus-icon
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon

How to: 'Everyday krullen'

February 16, 2019

 

Een van de vele vragen die ik krijg is: 'Zijn die krullen van jezelf en zo niet, hoe maak je die dan?! Vandaag laat ik je eindelijk zien hoe ik in 10 minuten mijn everyday krullen maak, ik laat je zien welke producten ik gebruik, ik geef je tips en je krijgt natuurlijk antwoord op de vraag of de krullen van mezelf zijn. Klik hier om de video te bekijken en vergeet je natuurlijk niet te abonneren!

 

Liefs,

Roos

 

De foto's zijn gemaakt door Hannelore Smilde

 

Please reload

Please reload

 • Bloglovin
 • Black LinkedIn Icon
 • Black Instagram Icon
 • Black YouTube Icon
 • Black Facebook Icon
 • 82567-inclined-paper-plane